Backgrounds
Backgrounds

Friday, August 12, 2011

KEPULANGAN KU

yahoo!!!akhirnya setelah 3 minggu boboi xblik umah dan akhirnya setelah selesai kesibukan menyiapkan proposal dan quotation untuk fyp dan bagai ar semua boboi kembali ke rumah yg tercinta...da la td tersangkut dalam kesesakan jalan raya time tiba kat pesisiran keluar ke bangsar...giler la sesak kot...sepatut nya boboi sampai dalm kol 6 ptg tp disebabkan kesesakan jalan raya itu la menyebabkan boboi sampai umah dalam lingkungan pukul 10.30 malam...


setelah sampai umah mmg boboi tros bukak tudung saji la nak tngok makanan ap yg ad kat dlm tudung saji...wah!!!heaven nye diorg makn..patotla tyme boboi tpon ayah tnya buka pose makan ap ayh ckp ko balik umah dlu bru ayah crita..xnk bg boboi terliur la 2...mmg da terliur da pon bila boboi buka tudung saji 2,,perut ngan lapar nya tros menyambar pinggan dam menyauk nasi tros je mkn...hahaha maklum la buka pose kt ats bas je..mkn roti ngan minum  air kotak je... 


bila da abis makan mak boboi tnya boboi kenapa baca doa mkan sedngkan nasi dlm pinggan da licin??hahahaha...xtringat nak bca doa td...da kenyang bru teringat...



2 comments:

  1. xpe..xpe.. selagi ada sebutir nasi selagi tu lah boleh baca Bismillah.. hehe..;D

    ReplyDelete
  2. Best entry nie
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete

signature

fOlLoWeR aRe KiNg's AnD qUeEn